Не съм нападал никого, това заяви пред NOVA 70-годишният мъж, задържан за

...
Не съм нападал никого, това заяви пред NOVA 70-годишният мъж, задържан за
Коментари Харесай

Подробности за намушканата в София медицинска сестра

„ Не съм нападал никого ”, това съобщи пред NOVA 70-годишният мъж, арестуван за нападението с нож над здравна сестра в София.

Случаят е от през вчерашния ден следобяд, когато в 22-ри Диагностично съвещателен център в квартал „ Гео Милев " нахлу мъж и атакува с нож 60-годишната здравна сестра. Той бе задържан в региона на поликлиниката. 

По непотвърдена публично информация нападателят и жертвата се познават. Според лекари целта на мъжа е била ликвидиране. 

„ Нанесъл ѝ е прободни рани. Тя работи в солна стая. Не мога да кажа дали се познават, не знам ”, изясни работеща в ДКЦ-то.

Пострадалата жена е настанена в болница ИСУЛ. Оттам обясниха, че състоянието ѝ е устойчиво.

От болничното заведение допълниха, че жената е с 3 прободни наранявания в региона на дясна гръдна половина, едно " защитно " пострадване в дясната ръка и едно в региона на дясно коляно. Нараняванията не проникват в гръдната и коремната празнина.

" От пострадването в региона на дясна млечна жлеза обаче е имало щедро кървене, което е наложило осъществяване на краткотрайна хемостаза, след което дамата е въведена в операционната. Там е осъществена проверка на раните и окончателна хемостаза, като се открива кървене от артериален съд в паренхима на млечната жлеза ", оповестиха лекарите.

В момента пациентката е настанена в Интензивното поделение.

Предстои на нападателя да бъде повдигнато обвиняване. Мотивите за дръзкото посягане към момента се обясняват.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР